Proiectarea sistemelor de ventilare, climatizare şi încălzire este una din direcţiile prioritare de activitate a companiei Di&Trade Engineering, îndreptată spre asigurarea parametrilor climaterici necesari şi a „calităţii” aerului intern din clădirile cu diferite meniri.

La proiectare se iau în calcul zeci de parametri interconectaţi, ce vizează schimbul dintre masele de căldură, eficienţa energetică, climatologia, calitatea mediului de aer şi altele.

Toate proiectele sunt elaborate pe bazele existente pe teritoriul RM a normelor de construcţie şi regulilor aplicate unui obiect de construcţie concret şi sunt executate individual pentru fiecare obiect de construcţie.

Proiectarea sistemelor de ventilare, de încălzire şi aer condiţionat sunt strâns legate între ele. Aceasta este condiţionată de faptul că anume cele trei compartimente sunt folosite anul întreg la asigurarea parametrilor climaterici necesari şi a calităţii aerului în interiorul clădirilor.

Proiectul sistemelor inginereşti interioare este destinat clădirilor şi edificiilor cu menire socială, are un şir de privilegii care pun amprenta pe alegerea echipamentului şi a configuraţiei sistemului în general. Caracteristicile de bază sunt condiţia de amplasare a echipamentului de ventilare şi cel mai important condiţia de nivel mic de zgomot şi vibraţii de la echipamentul ce lucrează şi a zgomotelor aerodinamice ale aerului şi ale conductelor.

Proiectarea sistemelor inginereşti interne pentru obiectele industriale are sarcini ceva mai diferite. Condiţia privind caracteristicile de zgomot ale echipamentului şi nivelul de vibraţii, dimensiunile echipamentului este mai mică în comparaţie cu cerinţele pentru blocurile de locuit.

În domeniul industrial întotdeauna există spaţiu suficient pentru amplasarea echipamentului şi a conductelor, iar nivelul zgomotelor de la echipamentul industrial-tehnologic ce lucrează este destul de ridicat.

Coș

Nu ai niciun produs în coș.

Solicita pretul

Lăsați un număr de contact și managerul nostru va reveni cu un apel!