Vă rugăm să citiți cu atenție următorii Termeni și Condiții („Termeni”) înainte de a utiliza website-ul www.ditrade.md (denumit în continuare „website-ul”). Prin accesarea și utilizarea acestui website, sunteți de acord să fiți legat de acești Termeni și să respectați toate legile și reglementările aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni, vă rugăm să nu utilizați acest website.

  1. Proprietatea intelectuală Website-ul www.ditrade.md și conținutul său, inclusiv, dar fără a se limita la texte, imagini, grafică, mărci comerciale, logo-uri și orice alt material (denumit în continuare „Conținutul”), sunt proprietatea exclusivă a DI & TRADE Engineering SRL sau a terților care au acordat licență companiei. Conținutul este protejat de drepturile de autor și de alte legi privind proprietatea intelectuală. Nu aveți permisiunea să copiați, să reproduceți, să distribuiți sau să utilizați Conținutul în orice mod fără acordul scris prealabil al DI & TRADE Engineering SRL.

  2. Utilizarea website-ului Website-ul www.ditrade.md este destinat să furnizeze informații despre serviciile și produsele oferite de DI & TRADE Engineering SRL. Utilizarea website-ului este permisă numai în scopuri legale și conforme cu acești Termeni. Nu aveți voie să utilizați acest website în scopuri care ar putea afecta în mod negativ funcționarea sa sau să accesați sau să utilizați datele personale ale altor utilizatori în orice mod.

  3. Servicii și produse Informațiile referitoare la servicii și produse prezentate pe website-ul www.ditrade.md au caracter informativ și pot suferi modificări fără notificare prealabilă. DI & TRADE Engineering SRL nu oferă nicio garanție cu privire la disponibilitatea sau conformitatea cu specificațiile exacte ale serviciilor și produselor prezentate pe website.

  4. Contact prin formular Website-ul www.ditrade.md poate oferi un formular de contact pentru a solicita informații sau pentru a aplica pentru serviciile și produsele oferite de DI & TRADE Engineering SRL. Furnizarea de informații prin intermediul acestui formular se supune Politicii de Confidențialitate a companiei, care reglementează colectarea și utilizarea datelor dvs. cu caracter personal.

  5. Excluderea răspunderii DI & TRADE Engineering SRL nu își asumă nicio răspundere pentru orice pagubă, daună sau pierdere rezultată din utilizarea acestui website sau a informațiilor furnizate pe acesta. Utilizarea website-ului se face pe propriul risc.

  6. Legături către alte website-uri Website-ul www.ditrade.md poate conține legături către alte website-uri care nu sunt controlate de DI & TRADE Engineering SRL. Nu suntem responsabili pentru conținutul, politica de confidențialitate sau practicile website-urilor terțe. Accesarea acestor website-uri se face pe propriul dvs. risc.

  7. Modificări ale Termenilor și Condițiilor DI & TRADE Engineering SRL își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni în orice moment și fără notificare prealabilă. Prin continuarea utilizării website-ului după modificarea Termenilor, sunteți de acord să fiți legat de versiunea actualizată a acestora.

  8. Legea aplicabilă Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de legile statului în care este înregistrată DI & TRADE Engineering SRL.

Pentru întrebări sau nelămuriri legate de acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail sau numărul de telefon furnizate pe website-ul www.ditrade.md.

Vă mulțumim pentru vizitarea website-ului nostru și pentru interesul acordat serviciilor și produselor oferite de DI & TRADE Engineering SRL!