Compania Di&Trade Engineering activează pe piaţa moldovenească din anul 1995.

Astăzi compania Di&Trade Engineering oferă întregul complex de servicii de inginerie în domeniul proiectării, completării, montării, punerii în funcțiune, deservirii pe garanţie şi deservirii tehnice a sistemelor de climatizare, ventilare, încălzire şi servicii de electricitate.

Începând cu anul 2003 compania a devenit unul din cei mai buni producători a unui larg sortiment de produse de ventilare din Republica Moldova. Toate produsele se fabrică cu ajutorul unor echipamente de înaltă calitate. Faptul că avem propria producție, permite controlul calităţii produsului finit, minimizarea termenului de execuție a comenzii şi satisfacerea completă a cererii de pe piaţă asupra produselor pentru sistemul de ventilare.

Printre companiile de climatizare existente pe piaţa moldovenească, foarte puţini participanți pot oferi întregul spectru de servicii. De la începutul activității în 1995 Di&Trade Engineering şi-a format o abordare complexă faţă de multitudinea segmentelor pieţii de climatizare, orientat spre valorificarea temeinică a fiecărui segment acordând importanță strategică. Pe parcurs, acest fapt a permis oferirea multor categorii de consumatori o alegere impresionantă de oferte competitive şi o calitate superioară de deservire. Compania Di&Trade Engineering deține primul loc privind promovarea activă a sistemelor de climatizare pe piaţa Republicii Moldova. În perioada anilor de activitate, compania a obținut o reputaţie impecabilă şi recunoaşterea celor mai exigenţi consumatori de servicii.


Conceptul companiei Di&Trade Engineering

Un client mereu satisfăcut exprimă tendinţa companiei de a oferi un produs de calitate impecabilă şi nivelul superior de suport tehnic. Datorită sistemului nostru calitate, perfecționăm în continuu produsele şi serviciile prestate clienţilor.

Tendinţa companiei Di&Trade Engineering de a lucra cu echipament de climatizare calitativ şi sigur, a dus la colaborarea cu cei 3 producători renumiţi - Toshiba, Carrier, Sistemair.

Potenţialul de cercetare şi calitatea tradiţională de execuție deosebeşte în mod profitabil producţia acestor companii de altele. Anume din acest motiv nu putem spune că echipamentul oferit sunt niște climatizatoare oarecare, ele sunt mult mai mult, sunt intruchiparea confortului dumneavoastră, datorită calităţii performanței şi siguranţei.


Livrarea echipamentului și serviciile prestate

Di&Trade Engineering, în colaborare cu furnizorii generali A.H.I. Carrier şi Japan Air Conditioners Association, a executat câteva proiecte de proporţii.

Pe lângă livrarea echipamentului, firma Di&Trade Engineering efectuează şef-montare, montare, punerea în exploatare, deservirea de garanţie şi post-garanţie a oricăror climatizatoare şi sisteme de climatizare, inclusiv şi a altor producători de echipament similar (TADIRAN, SAMSUNG, LG, PANASONIC ş.a.), inclusiv diagnosticarea termo-fizică, testarea blocurilor electronice, controlul parametrilor de securitate electrică, curăţarea totală, verificarea curentului de operare şi alte lucrări ce asigură deservirea integrală a echipamentului.