Compania „Di&TRADE Engineering” activează pe piaţa moldovenească din anul 1995.

Astăzi compania Di&Trade Engineering oferă întregul complex de servicii de inginerie în domeniul proiectării, completării, montării lucrărilor de punere în funcţiune, deservirii pe garanţie şi deservirii tehnice a sistemelor de climatizare, ventilare, încălzire şi electrică.

Începând cu anul 2003 compania este una din cei mai buni producători unui larg sortiment de produse de ventilare în Republica Moldova. Toată producţia se confecţionează la echipament de înaltă calitate. Producerea proprie permite controlul calităţii produsului finit, reducerea la maxim a termenului de executare a comenzii şi satisfacerea completă a cererii de pe piaţă asupra produselor pentru sistemul de ventilare.

Printre companiile de climatizare existente pe piaţa moldovenească, întregul spectru de servicii este oferit de foarte puţinii participanți. De la începutul activității în 1995 Di&Trade Engineering şi-a format o abordare complexă faţă de multitudinea segmentelor pieţii de climatizare, orientat spre valorificarea temeinică a fiecărui segment acordînd importanță strategică . Pe parcurs, acest fapt a permis de a oferi diverselor categorii de consumatori o alegere impresionantă de oferte competitive şi o calitate superioară de deservire. Compania Di&Trade Engineering deține primul loc privind promovarea activă a sistemelor de climatizare pe piaţa Moldovei. În perioada anilor de activitate, compania a obținut o reputaţie impecabilă şi recunoaşterea celor mai exigenţi consumatori de servicii.

Conceptul companiei „Di&TRADE Engineering”

Un client mereu satisfăcut – exprimă tendinţa companiei de a oferi un produs de calitate impecabilă şi nivelul superior de suport tehnic. Datorită sistemului nostru calitate, noi permanent perfecţionăm produsele şi serviciile prestare clienţilor.

Tendinţa companiei Di&Trade Engineering de a lucra cu echipament de climatizare calitativ şi sigur, a dus la colaborarea cu cei 5 producători renumiţi – Toshiba, Carrier, Sistemair. Potenţialul de cercetare şi calitate tradiţională de execuție deosebeşte în mod profitabil producţia acestor companii de altele. Anume din acest motiv nu putem spune că echipamentul oferit nu sunt doar careva climatizatoare: sunt mai mult decât aceasta, – sunt intruchiparea confortul Dvs datorită calităţii performanței şi siguranţei.

Livrarea echipamentului și serviciile efectuate

Di&Trade Engineering în colaborarea cu furnizorii generali A.H.I. Carrier şi Japan Air Conditioners Association a executat câteva proiecte de proporţii.

Pe lângă livrarea echipamentului firma Di&Trade Engineering efectuează şef-montare, montare, punerea în exploatare, deservirea de garanţie şi post-garanţie a oricăror climatizatoare şi sisteme de climatizare, inclusiv şi a altor producători de echipament similar (TADIRAN, SAMSUNG, LG, PANASONIC ş.a.), inclusiv diagnosticarea termo-fizică, testarea blocurilor electronice, controlul parametrilor de securitate electrică, curăţarea totală, verificarea curentului de operare şi alte lucrări, ce asigură deservirea integrală a echipamentului.

*Toate climatizatoarele au certificat de conformitate a R. Moldova. Pe piaţa internaţional climatizatoarele sunt certificate conform normelor de securitate biologică ISO 14001 şi deţin certificat internaţional de calitate în producere – ISO 9001.

28 ani

Cu peste 28 de ani de experiență, ne bazăm pe încrederea celor 41.347 de clienți mulțumiți și pe cele 54.703 de proiecte realizate cu succes.

220 angajați

Suntem și vom fi mereu de încredere, mereu cei mai buni, pentru că îi avem alături pe cei 220 de angajați bine pregătiți profesional.

Di&Trade Engineering susține o politică activă în privinţa distribuirii şi schimbului de informaţie

Datorită acestui fapt fiecare partener şi client poate conta pe accesul operativ la resursele informaţionale, obiectivitatea şi veridicitatea acestor informaţii.

Volumul şi calitatea spaţiului informaţional propriu joacă un rol important în dezvoltarea şi suportul noilor direcţii, precum şi asigură o pondere semnificativă de interes faţă de produsele şi serviciile prestate.

Compania participă activ la cele mai mari expoziţii anuale în Moldova şi regiuni, ceea ce serveşte drept un mijloc suplimentar efectiv de informare a clienţilor şi consumatorilor despre inovaţiile şi ofertele companiei pe piaţa serviciilor şi produselor de climatizare.

O atenţie deosebită se acordă întrebărilor ce ţin de schimbul nemijlocit de experienţă. Compania petrece regulat treninguri şi seminare, la care specialiştii companiei aduc la cunoştinţa partenerilor informaţii privind specificul noului echipament şi condiţiile exploatării lui, îşi împărtăşesc evoluţiile şi succesele în domeniul promovării tehnicii de climatizare.

Din 2014 compania Di&Trade Engineering a fondat un departatment nou

Ce are ca scop oferirea gamei complete de servicii din domeniul aprovizării cu energie electrică.

Departamentul nou ”Di & Trade Energy” prestează servicii de proiectare, montare și livrarea a echipamentului electric. Implementînd conceptul de bază a companiei UN CLIENT MEREU SATISFĂCUT, departamentul creat, din start este orientat spre oferirea serviciilor de cel mai înalt nivel.

Aceasta permite realizarea celor mai îndrăznețe și productive soluții pentru eficiență energetică, iluminat, necesități tehnologice și de automatizare a întreprinderilor clientului.

În tendința spre înalta calitate și satisfacția clientului,” Di & Trade Energy” a ajuns la colaborare cu companiile Santerno, V-Tac, Elnet. Produsele companiilor de furnizare, se deosebește cu calitate înaltă, duratei de viață lungi și cei mai buni indicatori de eficiență.

Misiunea Di&Trade Engineering

Misiunea este de a fi un partener de încredere în crearea condițiilor mai bune de trai, lucru și odihnă.

Valoarea principală a companiei noastre sunt clienții. Din acest motiv noi punem scopul de a fi pentru client partener și asistemt de încredere, pentru crearea condițiilor de muncă și de viață armonioase și confortabile, în lumea ce se schimbă în temp rapid.

În timpul tehnologiilor de top a fi un lider înseamnă – de a uni și realiza posibilitățile ultimilor tehnologii și a specialiștilor cu calificare superioară, care dau posibilitatea de a crea perfecțiunea.

Calitatea produselor și serviciilor este baza succesului și a dezvoltării. Noi suntem încrezuți, că implimintarea noilor tehnologii și realizarea ideilor noi e calea spre crearea condițiilor confortabile, ce deschid noi posibilități și perspective față de cei, pentru care au fost criate.

  • Studiem permanent necesitățile ”de mîine” a clienților și prezentăm atenției dumnevoastră soluțiile în momentul în care sunt potrivite.
  • Noi oferim siguranța și calitatea înaltă a produselor și serviciilor prin abodare cu atenție, la toate etapele de creare a produsului.
  • Noi atingem efectul maximal în raportul ”preț-calitate-funcționalitate”
  • Noi facem totul pentru clienții, care pot nu doar simplu să investeacă bani în construcție, dar fac aceasta efectiv.

Istoria Companiei

1995

Compania Di&Trade Engineering este prima care păşeşte pe piaţa climatizatoarelor.

1996

Di&Trade Engineering oferă cumpărătorilor întreaga gamă de climatizatoare model TOSHIBA, atât pentru încăperi locative, cât şi pentru încăperi industriale.

1997

Di&Trade Engineering a lărgit spaţiul geografic a clienţilor săi. Climatizatoarele sunt instalate nu numai în raza municipiul Chişinău, dar şi pe teritoriul întregii ţări.

1998

Di&Trade Engineering stabileşte relaţii de parteneriat cu concernele de top de pe piaţa de climatizare - СARRIER şi FUJITSU General Limited. Pe piaţa sunt furnizate primele climatizatoare de tip canal. Compania noastră începe climatizarea încăperilor cu o suprafaţă de 200-300 m.p.

2000

Compania începe colaborarea cu compania SYSTEMAIR, specializată în producerea echipamentului de ventilare şi încălzire. Di&Trade Engineering se specializează într-o nouă direcție de activitate – ventilare şi deschide propria unitate industrială de producere a conductelor de aer, laboratorul de expertiză tehnică și centrul autorizat de deservire și instalare.

2001

Di&Trade Engineering deschide o filială în Tiraspol.
Di&Trade Engineering Transnistria.