Nimic mai simplu! Compania Di&Trade Engineering vă pune la dispoziție soluții complete pentru o varietate de proiecte.

Suntem specializați în izolarea fonică și vibroizolare, asigurând o liniște optimă și confort în interiorul spațiilor dumneavoastră.

Izolarea Avansată a Pereților: Cu ajutorul materialelor și tehnicilor specializate pe care le folosim, reușim să reducem transferul de zgomot între camere și chiar din exterior spre interior. Liniștea dumneavoastră este prioritatea noastră.

Izolarea Fonică a Tavanului: Bucurați-vă de reducerea nivelului de zgomot și eliminarea rezonanțelor nedorite din interiorul locațiilor dumneavoastră. Soluțiile noastre atent gândite transformă orice spațiu într-un refugiu al liniștii.

Inovația în Izolarea Podelei: Am perfecționat arta aplicării materialelor special concepute pentru a reduce zgomotele de impact și a limita transmiterea sunetului între nivelele distincte ale structurii dumneavoastră. Spațiul dumneavoastră, liniștea dumneavoastră.

Echipamente Avansate pentru Vibroizolare: Ridicați nivelul mediului înconjurător prin diminuarea transmiterii și absorbției vibrațiilor nedorite. Soluțiile noastre avansate asigură stabilitatea și vă înconjoară cu confort neîntrerupt.

Ecrane pentru Izolarea Acustică: De la săli de conferințe și studiouri de înregistrări până la spații de lucru cu cerințe acustice specifice, ecranele noastre izolante creează zone de concentrare și claritate.

Când vine vorba de transformarea spațiilor dumneavoastră în simfonii ale liniștii sau fortărețe ale productivității, Di&Trade Engineering stă fără concurență. Asociați-vă cu noi și experimentați transformarea. Liniștea dumneavoastră, angajamentul nostru.

Coș

Nu ai niciun produs în coș.

Solicita pretul

Lăsați un număr de contact și managerul nostru va reveni cu un apel!