Compania Di&Trade Engineering se ocupă de proiectarea, producerea şi instalarea sistemelor de ventilare industriale pentru oficii şi alte încăperi.

Şcoli şi grădiniţe

De obicei, în şcoli, numărul mare de elevi care variază pe parcursul zilei, înseamnă necesitatea reglementării curentului de aer cu nivel scăzut de zgomot. În grădiniţele dotate cu bucătării este nevoie de separarea fluxului de aer şi hota de aspiraţie.

Magazine

De regulă, numărul de persoane din magazin fluctuează pe parcursul zilei. Se recomandă alegerea sistemelor de ventilare cu consum eficient. Recircularea aerului prin controlul concentraţiei de CO 2, precum şi utilizarea căldurii constituie soluţia optimă pentru acest tip de încăpere.

Oficii

Ventilarea în oficii este necesară pe întreaga zi, iar recuperarea căldurii şi încălzirea aerului – în funcție de condiţiile atmosferice. Oficiile amplasate în zona urbană, trebuie asigurate cu grad înalt de filtrare a aerului.

Spații industriale

Încăperile industriale necesită un consum crescut de aer, atunci când activitatea acestora se confruntă cu un nivel ridicat de poluare a acestuia.

Hoteluri

Cerinţele de ventilare a hotelurilor vizează următoarele funcții: antiincendiu, de control a funcţionării, de coordonare a vitezei şi nivelului scăzut de zgomot.

Spitale

Încăperile din spitale pot fi diferite după destinaţia lor. Sălile de operaţie au norme stricte în privința stării aerului curat, precum și a nivelului scăzut de zgomot. Când încăperile sunt deservite de un sistem sau uneori subsisteme, este indicat ca una din ele să aibă un consum controlat.

Coș

Nu ai niciun produs în coș.

Solicita pretul

Lăsați un număr de contact și managerul nostru va reveni cu un apel!