Despre noi

Compania "DI & TRADE Engineering" activează pe piaţa moldovenească din anul 1995. Astăzi compania  "DI & TRADE Engineering" oferă întregul complex de servicii de inginerie  în domeniul proiectării, completării, montării lucrărilor de punere în funcţiune, deservirii pe garanţie şi  deservirii tehnice a sistemelor de climatizare, ventilare, încălzire şi electrică.

 

Începând cu anul 2003 compania este una din cei mai buni producători unui larg sortiment de produse de ventilare în Republica Moldova. Toată producţia se confecţionează la echipament de înaltă calitate. Producerea proprie permite controlul calităţii produsului finit, reducerea la maxim a termenului de executare a comenzii şi satisfacerea completă a cererii de pe piaţă asupra produselor pentru sistemul de ventilare.

Printre companiile de climatizare existente pe piaţa  moldovenească, întregul spectru de servicii este oferit de foarte puţinii participanți.   De la începutul activității în 1995 "DI & TRADE "  şi-a format o abordare complexă faţă de multitudinea segmentelor pieţii de climatizare, orientat spre valorificarea temeinică a fiecărui segment acordînd  importanță strategică . Pe parcurs, acest fapt  a permis de a oferi diverselor categorii de consumatori o alegere impresionantă de oferte competitive şi o calitate superioară de deservire. Compania "DI & TRADE " deține primul loc privind promovarea activă a sistemelor de climatizare pe piaţa Moldovei. În perioada anilor de activitate, compania a obținut o reputaţie  impecabilă  şi recunoaşterea celor mai exigenţi consumatori de servicii.

Conceptul companiei "DI & TRADE Engineering": UN CLIENT MEREU SATISFĂCUT – exprimă tendinţa companiei de a oferi un produs de calitate impecabilă  şi nivelul superior de suport tehnic. Datorită sistemului nostru calitate,  noi permanent perfecţionăm   produsele şi serviciile prestare clienţilor. Tendinţa companiei "DI & TRADE" de a lucra cu echipament de climatizare calitativ şi sigur,  a dus la colaborarea cu cei 5 producători renumiţi  - Toshiba, Carrier, Midea, Ballu, Sistemair.  Potenţialul de cercetare şi calitate tradiţională de execuție deosebeşte în mod profitabil producţia acestor companii de altele. Anume din acest motiv nu putem spune că echipamentul oferit nu sunt  doar careva climatizatoare: sunt mai mult decât aceasta,  - sunt intruchiparea confortul Dvs datorită calităţii performanței şi siguranţei.

"DI & TRADE" în colaborarea cu furnizorii generali A.H.I. Carrier şi Japan Air Conditioners Association a executat câteva proiecte de proporţii.  Pe lângă livrarea echipamentului firma  "DI & TRADE " efectuează şef-montare, montare, punerea în exploatare,  deservirea de garanţie şi post-garanţie a oricăror climatizatoare şi sisteme de climatizare, inclusiv şi a altor producători de echipament similar (TADIRAN, SAMSUNG, LG, PANASONIC ş.a.), inclusiv diagnosticarea termo-fizică, testarea blocurilor electronice, controlul parametrilor de securitate electrică, curăţarea totală, verificarea curentului de operare şi alte lucrări, ce asigură deservirea integrală a echipamentului.

Toate climatizatoarele au certificat de conformitate a R. Moldova. Pe piaţa internaţional  climatizatoarele sunt certificate conform normelor de securitate biologică ISO 14001 şi deţin certificat internaţional de calitate în producere  - ISO 9001.

"Di & TRADE" susține o politică activă în privinţa  distribuirii şi schimbului de informaţie, datorită acestui fapt fiecare partener şi client poate conta pe accesul operativ la resursele informaţionale, obiectivitatea şi veridicitatea acestor informaţii.

Volumul şi calitatea spaţiului informaţional propriu joacă un rol important în dezvoltarea şi suportul noilor direcţii, precum şi asigură o pondere semnificativă de interes faţă de produsele şi serviciile prestate.  Compania participă activ la cele mai mari expoziţii anuale în Moldova şi regiuni, ceea ce serveşte drept un mijloc suplimentar efectiv de informare a clienţilor şi consumatorilor despre inovaţiile şi ofertele companiei  pe piaţa serviciilor şi produselor  de climatizare.
O atenţie deosebită se acordă întrebărilor ce ţin de schimbul nemijlocit de experienţă.  Compania petrece regulat treninguri şi seminare, la care specialiştii companiei aduc la cunoştinţa partenerilor informaţii privind specificul noului echipament şi condiţiile exploatării lui, îşi împărtăşesc evoluţiile şi succesele în domeniul promovării tehnicii de climatizare.

Din 2014 compania ”Di & Trade” a fondat un departatment nou ce are ca scop oferirea gamei complete de servicii din domeniul aprovizării cu energie electrică. Departamentul nou ”Di & Trade Energy” prestează servicii de proiectare, montare și livrarea a echipamentului electric. Implementînd conceptul de bază a companiei UN CLIENT MEREU SATISFĂCUT, departamentul creat, din start este orientat spre oferirea serviciilor de cel mai înalt nivel. Aceasta permite realizarea celor mai îndrăznețe și productive soluții pentru eficiență energetică, iluminat, necesități tehnologice și de automatizare a întreprinderilor clientului. În tendința spre înalta calitate și satisfacția clientului,” Di & Trade Energy” a ajuns la colaborare cu companiile Santerno, V-Tac, Elnet. Produsele companiilor de furnizare, se deosebește cu calitate înaltă, duratei de viață  lungi și  cei mai buni indicatori de eficiență.